Powered by
BOVAG-lid

Over Free to go

Onze flexibele mobiliteit geeft jouw maximale vrijheid!


Met jouw Free to go-account kun je de beschikbare auto bij jouw in de buurt reserveren.
Lees hieronder meer over ons concept en wat je nodig hebt om te registreren.

WAT IS FREE TO GO?

Free to go is het mobiliteitsconcept van Euromobil waarbij optimale vrijheid en flexibiliteit centraal staan. Met Free to go speelt Euromobil in op de trend van flexibele automobiliteit. Een deel van de vloot van Euromobil is speciaal gereserveerd voor Free to go. Deze huurauto’s zijn uitgerust met speciale techniek waarbij de auto 24/7 beschikbaar en benaderbaar is voor de Free to go-berijder. Hierdoor wordt een huurauto van Euromobil nog makkelijker bereikbaar. Jij bepaalt wanneer je een huurauto nodig hebt, waar je hem ophaalt en wanneer je hem inlevert.

Euromobil is de autoverhuurder die met 11.000 huurauto’s altijd passend tijdelijk vervoer kan bieden, met de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met deze kwalitatief hoogwaardige producten is Euromobil reeds jarenlang actief op de autoverhuur- en shortleasemarkt.

De vloot heeft een constante voorraad. Het zijn auto’s die dagelijks gebruikt kunnen worden om van A naar B te komen. Denk daarbij aan een compacte en zuinige Volkswagen up! tot en met een ruime ŠKODA Superb.

HOE WERKT FREE TO GO?

Emy neemt je graag een dag mee op pad om te laten zien hoe ook jij Free to go kunt zijn!

Free to go werkt met een gepersonaliseerd systeem. Na registratie worden alle ingevulde gegevens gecheckt. Na goedkeuring wordt een persoonlijke kaart voor je aangemaakt met je naam en je eigen Free to go-registratienummer.
Met deze speciale kaart kun je 24/7 online een huurauto reserveren voor de periode die jij wenst.

Vervolgens krijg je toegang tot de auto. Zodra je de auto weer afsluit, eindigt daarmee direct je huurovereenkomst. De factuur, met daarin de gereserveerde of gehuurde tijd, kilometers en de brandstof, wordt naar je mailbox verstuurd. Simpel, snel en slim! Dat is Free to go!

Wat heb ik nodig?

Registreren kun je via de website of één van onze Free to go-terminals op locatie.


Free to go-account aanmaken
Wat heb je nodig om je te registreren (berijders account)?

  • Een, in Nederland, geldig rijbewijs (scannen en uploaden)
  • Een Paspoort of ID-kaart (scannen en uploaden)
  • Een mobiel telefoonnummer (verificatie SMS)
  • Een E-mailadres (verificatie e-mail adres)
  • Een bankpas of creditcard (verificatie IBAN)

Als bedrijf registreren?
Dat kan zeker! Om een zakelijk account aan te maken, dien je het bedrijf te registreren. Daarvoor heb je de volgende gegevens nodig:

  • KvK-nummer
  • BTW-nummer
  • IBAN-nummer

Daarna kan je jezelf, maar ook collega's uitnodigen om een berijders account aan te maken.

Na het registreren worden je gegevens gecontroleerd en veilig in ons datacenter opgeslagen. Wij voldoen aan de strengste eisen betreffende persoonsregistratie. Zie ook ons privacy statement.

Uiteraard dien je kennis genomen te hebben van de Algemene voorwaarden van Free to go.

Wie zijn wij?


Wij stellen ons graag even aan je voor!

 

Of je ons nou per e-mail (freetogo@euromobil.nl) of telefonisch (033-245 50 65) benaderd, wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!