Powered by
BOVAG-lid

Powered by Euromobil

Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 54 Euromobil-hoofdvestigingen (ruim 200 uitgiftepunten) en een verhuurvloot van bijna 10.000 auto's, waarvan 1.500 bedrijfswagens. Zo zijn wij als geen ander in staat te voorzien in jouw mobiliteitsbehoefte.

Heb je vervangend vervoer nodig of tijdelijk behoefte aan extra vervoerscapaciteit? De Euromobil-partners staan voor je klaar met flexibele mogelijkheden en aantrekkelijke condities voor zowel korte termijn verhuur als shortlease.

Ben je als Free to go-klant op zoek naar een speciale huurauto? Bijvoorbeeld een grote, ruime bus met laadlift om materiaal te vervoeren, een Audi A8 voor een speciale gelegenheid of een Volkswagen Touran met trekhaak voor de vakantie? Geen probleem! Met een aantrekkelijke Free to go-korting huur je deze een lokale Euromobil-dealer, op vertoon van jouw Free to go-pas.

Nu ook Free to go!

Met dit product bieden wij onze huurvloot nog flexibeler aan en zijn er nog meer mogelijkheden om aan je mobiliteitsbehoeften te voldoen. Naast de carsharing mogelijkheden kan je ook denken aan het zogenaamde poolbeheer voor bedrijven zonder de aanschaf of het leasen van deze auto's.

De mogelijkheden zijn onbeperkt!