Powered by
BOVAG-lid

Free to go Zakelijk

Flexibele mobiliteit voor jouw bedrijf!

Ook zakelijk geeft Free to go een flexibele invulling aan jouw automobiliteit. Zo kan je Free to go inzetten als poolauto of kan het als aanvulling op je bestaande wagenpark gelden. En je beslist zelf wie er in de auto mag rijden en/of je hem met andere bedrijven deelt. Geheel volgens jouw persoonlijke mobiliteitsbehoefte.

Flexibel en op maat

Met Free to go geef je invulling aan jouw zakelijke mobiliteitsbehoefte. Als geen ander zijn wij in staat om deze behoefte samen met jou in kaart te brengen en deze zo optimaal mogelijk in te vullen.

Samen of alleen
Een auto delen met omliggende bedrijven? Of juist een vaste (pool)auto voor alleen jouw medewerkers? Met Free to go kunnen we dit eenvoudig inrichten.
Hebben jij en je collega's af en toe een auto nodig, maar wil je geen vaste (lease)kosten? Dan is het misschien wel heel interessant om met omliggende (buur)bedrijven een Free to go-auto te delen. 
Ben je op zoek naar meer zekerheid, dan kan een exclusieve Free to go-auto voor jouw bedrijf uitkomst bieden. Je bepaalt zelf welke medewerkers deze Free to go-auto mogen 'zien' en reserveren. Daarbij kunnen we persoonsgebonden en flexkaarten uitgeven en kan er een controle door een leidinggevende worden ingebouwd. Specifiek en naar wens, maar altijd:
- 24/7 toegang tot automobiliteit.
- Transparant, géén verrassingen in de kosten achteraf.
- Gesloten rittenregistratie en management informatie.
- Door de persoonlijke Free to go-kaart, géén sleuteloverdracht.
- Met Free to go-app nog sneller toegang tot de automobiliteit.

Kortom, Free to go vult met maatwerkoplossingen jouw specifiek mobiliteitsbehoefte in. Voor meer informatie of op maat gesneden advies kan je contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee. Wij zijn per e-mail te bereiken via freetogo@euromobil.nl en tijdens kantooruren telefonisch op 033-2455055. Je kan natuurlijk ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Zakelijk registreren gaat eenvoudig

Om een zakelijk account aan te maken, dien je het bedrijf te registreren. Daarvoor heb je de volgende gegevens nodig:

  • KvK-nummer
  • BTW-nummer
  • IBAN-nummer

Daarna kan je jezelf, maar ook collega's uitnodigen om een berijders account aan te maken. Uiteraard hoeven de uitgenodigde collega's geen registratie-fee te voldoen. Om een persoonlijk berijders account aan te maken dienen zij de volgende gegevens bij de hand te hebben:

  • Een, in Nederland, geldig rijbewijs (scannen en uploaden)
  • Een paspoort of ID-kaart (scannen en uploaden)
  • Een mobiel telefoonnummer (verificatie sms)
  • Een e-mailadres (verificatie e-mailadres)

Na het registreren worden de gegevens gecontroleerd en veilig in ons datacenter opgeslagen. Wij voldoen aan de strengste eisen betreffende persoonsregistratie. Zie ook ons privacy statement.

Uiteraard dien je kennis genomen te hebben van de Algemene voorwaarden van Free to go.

Voor meer informatie of op maat gesneden advies kan je contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee.
Wij zijn per e-mail te bereiken via freetogo@euromobil.nl en tijdens kantooruren telefonisch op 033-2455055. Je kan natuurlijk ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.